Kommande

Tidigare

  • Åre
    19-21 Oktober
    6350 kr
Genom denna anmälan samtycker ni till att vi, Colting Communication AB, kan komma att behandla och spara personuppgifter för kommande kontakt samt med syfte att fullgöra avtal träffande mellan er och Colting Communication AB. Ni samtycker även till digitala nyhetsbrev innehållande information kopplad till er anmälan skickas till er samt godkänner att foton tagna i träningssammanhang kan komma att publiceras i sociala kanaler. Ni godkänner därmed att era personuppgifter behandlas i enlighet med Colting Communication ABs personuppgiftspolicy.

 

Det Goda Livet – träning, mat och livsnjutning med Petter & Jonas

Välkommen till en magisk och intensiv helg i Åre med Petter & Jonas!

Petter är artist, föreläsare och författare och Jonas är idrottsman, hälsodebattör och coach. Petter & Jonas har ett gemensamt intresse för träning, rörelse och fysiska utmaningar. Mer än så har de också ett intresse för mat, dryck, kultur, upplevelser och livsnjutning. Det ena utesluter inte det andra! Båda delarna krävs nämligen i receptet till Det Goda Livet.

Det här är en helg i livsnjutningens och hälsans tecken.

Vi kommer att erbjuda ett flertal ledarledda träningspass. Bli löpinspirerad med Åres vidunderliga natur som backdrop. Få en introduktion till simning och crawl av Jonas & Petter. Kör funktionell styrke- och rörlighetsträning både inomhus och utomhus.

Både Petter & Jonas kommer att föreläsa om hälsa, träning, mat och drivkrafter. Tillsammans avjnuter vi husets bästa mat med trerätters-middagar. Vi får smaka av goda viner och utmana både vår kunskap och våra smaklökar i ett vinquiz.

I priset ingår två nätters boende i dubbelrum på Granen, helpension med 3-rättersmiddagar, vinquiz/vinprovning, föreläsningar, träningsavgifter, goodiebag och ett mycket trevligt umgänge! Enkelrum kan fås mot tillägg.

Preliminärt schema.

För övriga frågor vänligen kontakta jonas@colting.se.