Kommande

Tidigare

  • Åre
    17-19 November
    5950 kr

Det Goda Livet – träning, mat och livsnjutning med Petter & Jonas

Välkommen till en magisk och intensiv helg i Åre med Petter & Jonas!

Petter är artist, föreläsare och författare och Jonas är idrottsman, hälsodebattör och coach. Petter & Jonas har ett gemensamt intresse för träning, rörelse och fysiska utmaningar. Mer än så har de också ett intresse för mat, dryck, kultur, upplevelser och livsnjutning. Det ena utesluter inte det andra! Båda delarna krävs nämligen i receptet till Det Goda Livet.

Det här är en helg i livsnjutningens och hälsans tecken.

Vi kommer att erbjuda ett flertal ledarledda träningspass. Bli löpinspirerad med Åres vidunderliga natur som backdrop. Få en introduktion till simning och crawl av Jonas & Petter. Kör funktionell styrke- och rörlighetsträning både inomhus och utomhus.

Både Petter & Jonas kommer att föreläsa om hälsa, träning, mat och drivkrafter. Tillsammans avjnuter vi husets bästa mat med trerätters-middagar. Vi får smaka av goda viner och utmana både vår kunskap och våra smaklökar i ett vinquiz.

I priset ingår två nätters boende i dubbelrum på Granen, helpension med 3-rättersmiddagar, vinquiz/vinprovning, föreläsningar, träningsavgifter, goodiebag och ett mycket trevligt umgänge! Enkelrum kan fås mot tillägg.

Preliminärt schema.

För övriga frågor vänligen kontakta jonas@colting.se.