Kommande

Tidigare

Genom denna anmälan samtycker ni till att vi, Colting Communication AB, kan komma att behandla och spara personuppgifter för kommande kontakt samt med syfte att fullgöra avtal träffande mellan er och Colting Communication AB. Ni samtycker även till digitala nyhetsbrev innehållande information kopplad till er anmälan skickas till er samt godkänner att foton tagna i träningssammanhang kan komma att publiceras i sociala kanaler. Ni godkänner därmed att era personuppgifter behandlas i enlighet med Colting Communication ABs personuppgiftspolicy.

Den 6 juni 2021 arrangerar ColtingBorssén Coaching en Swim Clinic med fokus på teknik och öppet vatten. Under dagen simtränar deltagarna tre gånger under coachernas överinseende och får en teknikanalys.

Vi simmar en gång i Alidebergsbadets ute-50;a och två gånger i Öresjö i öppet vatten där vi simmar i våtdräkt. Vi går igenom alla viktiga detaljer som man behöver träna på för att kunna göra sin nästa (eller första!) triathlon, swimrun eller open water till en framgång!

Dagen vänder sig till alla, från nybörjare och uppåt, som vill ha en koncentrerad simdag med mängder av teori, träning och praktiska knep! Lunch och fika ingår.