Kommande

Tidigare

 • Kalmar
  7 juni
  695 kr
 • Jönköping
  4 april
  695 kr
 • Stockholm
  24 april
  695 kr
 • Visa fler

Genom att skicka in detta kontaktformulär samtycker ni till att vi, Colting Communication AB, kan komma att behandla och spara personuppgifter för kommande kontakt samt med syfte att fullgöra eventuella avtal träffande mellan er och Colting Communication AB. Ni godkänner därmed at era personuppgifter behandlas i enlighet med Colting Communication ABs personuppgiftspolicy.

 

Ät en BÄTTRE middag! Ät ett BÄTTRE mellanmål! Servera din familj en BÄTTRE måltid! Det är #coltingfood!

 

#Coltingfood - En bättre kväll om mat, träning och hälsa!

#coltingfood vill presentera ett bättre sätt att äta! Den vill presentera alternativ, bredd och höjd inte bara i tanke och paradigm utan i det rent faktiska och praktiska. I vardagen. I livet.

Den här föreläsningen vill erbjuda en mat- & hälsofilosofi som bygger på helhet, sammanhang och långsiktighet. Så att bättre matval på sikt leder till bättre hälsa och välmående!

”Tack för en fantastiskt inspirerande föreläsning i måndags och för det arbete för folkhälsan som du gör” –Kristina

#coltingfood handlar inte om perfektion, allt eller inget, nolltolerans, dogmer eller svartvita resonemang runt aldrig eller alltid.
#coltingfood försöker bara uppmuntra till förbättringar! Vi vill uppmuntra till något som är BÄTTRE!

Mat, ätande och hur det påverkar oss är det centrala i föreläsningen men naturligtvis ges också en hel del utrymme åt hälsa i allmänhet och träning/rörelse i synnerhet.
#coltingfood är en livsstilsföreläsning för och om alla våra muskler, både de fysiska och mentala!

”Äntligen har någon knäckt koden! Känns underbart att ha ett helt liv framför sig av jämnt blodsocker, en hälsosam och stark kropp som helt plötsligt kan bli ett verktyg för att uträtta stordåd” –Sandra

Jonas Colting är folkhälsodebattör, utbildare, coach och författare. Hans podcast ”Coltings Nakna Sanning” lockar 10000-tals lyssnare varje vecka. Med en bakgrund som självlärd proffstriathlet med flera VM- och EM-medaljer har han över 25 års erfarenhet av hälsa, mat och träning. Han är känd från TV med programmet ”Riktiga Karlar” och har under de senaste åren fortsatt att utforska horisonten för sin egen förmåga. Bland annat genom att simma 640 kilometer mellan Stockholm och Göteborg och 300 kilometer runt Gotland.