NAKNA HÄLSAN 2.0

”Nakna Hälsan” är namnet på Jonas grundföreläsning. Föreläsningen handlar om synen på en avskalad, minimalistisk, grundläggande och ursprunglig kärna i det som skapar och stimulerar hälsa, vitalitet och lycka.
Av allt det som vi tror och tycker att vi är, så är vi mest av allt ett djur. Av alla de roller vi axlar så är vi fortfarande framför allt ett djur. Det är en insikt som vår samtid har glömt och oförmågan att förstå det mänskliga djurets djupt liggande behov är orsaken till både fysisk och mental ohälsa.
Föreläsningen ger en syn på hälsa och livsstil utan den dimridå av skeva paradigm som präglar det moderna livet. En dimridå som förvirrar och fördunklar vår medfödda intuition, och som gör att den moderna människan i flera avseenden är olyckligare och sjukare än alla generationer innan oss.
Föreläsningen bygger på boken från 2010 med samma namn och är både uppgraderad och uppdaterad. Föreläsningen Nakna Hälsan 2.0 är mer aktuell och relevant än någonsin förr.

Jonas föreläsningsturné går under hösten genom Göteborg, Malmö, Kalmar, Växjö, Stockholm, Linköping och Jönköping.

Tid: Föreläsningen startar 18.00 och beräknas vara slut runt 20.30.

Plats: Lokal och mer detaljerad information meddelas alla anmälda senast en vecka före aktuellt datum.

Pris: 595 kr

För större grupp eller företagsbokningar, maila jonas@colting.se för pris och faktura.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN TILL JONAS FÖRELÄSNINGSTURNÉ – NAKNA HÄLSAN 2.0:

Göteborg 3 oktober

Malmö 4 oktober

Kalmar 5 okt

Växjö 6 okt

Stockholm 10 oktober

Linköping 11 okt

Jönköping 12 okt

”Tack för en fantastiskt inspirerande föreläsning i måndags och för det arbete för folkhälsan som du gör” –Kristina

”Äntligen har någon knäckt koden! Känns underbart att ha ett helt liv framför sig av jämnt blodsocker, en hälsosam och stark kropp som helt plötsligt kan bli ett verktyg för att uträtta stordåd” –Sandra

”Det finns något för alla att hämta på Jonas föreläsningar. Med glimten i ögat och med en stor portion humor utmanar Jonas etablerade normer och sanningar och får sin publik att börja reflektera över sin egna vardag. När Jonas föreläste för mitt företag var det många som fick en ”aha” upplevelse och några blev så inspirerade att de genast gav sig ut på ett träningspass.” -Magnus Jägerman, Agreat