20 – 27 MAJ 2024

Open Water Camp – Sivota Retreat, Grekland

Colting Borssén Open Water Camp | Sivota, Grekland

Temavecka ”Open Water” med Colting Borssén under ledning av Jonas Colting och Thobias Petersson. Med simning i kristallklara vatten som fokus så erbjuder vi en spektakulär träningsvecka i vackra, naturnära och varierade miljöer! Vi erbjuder två ledarledda träningspass, per dag då vi tränar teknik, vattenvana, styrka och uthållighet i havet. Vi utforskar den simvänliga och magiska övärlden som ligger precis nedanför hotellet. Förutom all simning som erbjuds så finns det också mängder av andra aktiviteter att ta del av i de lummiga och natursköna omgivningarna. Låt Jonas och Thobias och den fantastiska miljön runt Sivota Retreat – powered by Playitas inspirera dig.

Om veckan

Under veckan har du möjlighet till massvis av olika simpass i öppet vatten. Det rör sig om långa träningspass, korta träningspass och vackra pass. Teknikpass, distanspass och intervallpass. Träningspass som du aldrig skulle få möjlighet att göra någon annanstans. Vi kommer att utforska hav samt kustlinje och utforska de finaste simmiljöerna. Alla simningar är väldigt säkra, trygga och nära land. Naturligtvis simmar man så mycket eller lite som man själv vill. 
Ledarna är alltid i vattnet och vi välkomnar alla nivåer av deltagare; från nybörjare till mer erfarna simmare. Med oss har vi också ledare som supportar oss från SUP-bräda.


Du kan förvänta dig möjligheten till minst två simningar varje dag där Jonas, Thobias och övriga ledare kommer med förslag på olika rutter, exkursioner och upplägg på träningspass i vattnet. Valfriheten är stor och man väljer själv i stor utsträckning vad och hur man vill simma! Jonas och Thobias samt övriga ledare är med i vattnet och cirkulerar bland alla deltagare. Det här är helt enkelt resan för den som vill uppleva den perfekta simupplevelsen med en inkluderande attityd både på vatten och på land.

Både Jonas Colting och Thobias Petersson är mycket erfarna simmare, triathleter, swimrunners och har båda många års erfarenhet av att coacha simning, från nybörjare till elit.

Den här resan ger en fin möjlighet att få direkt coaching, instruktion och tips från Jonas, Thobias och de andra ledarna under en hel vecka. Förutom all simträning med olika upplägg och övningar så kommer det också att erbjudas annan form av träning som alla naturligtvis är välkomna att deltaga i så som morgonlöpning, swimrun och stryketräning. 

Program

Under veckan kommer vi att ha minst två ledarledda träningspass per dag, huvudsakligen simbaserade, och schemat dag till dag kommer att i hög utsträckning anpassas till gruppens önskemål.

Följande träningspass och aktiviteter kommer att erbjudas:

  • Simteknik open water.
  • Navigeringsträning open water.
  • Distansträning á la äventyrssimning, upptäcksfärd mellan öarna.
  • Intervallsimning.
  • Swimrun.
  • Styrketräning.
  • Funktions- och rörlighetsträning
  • Möjlighet att padla SUP och/eller havskajak. 

“Rekommenderar stort!”

-Sara

“En helt magisk resa på ett fantastiskt ställe! Underbar simning!”

-Beatrice

”Det var en drömresa där jag lärde mig massor och hade så roligt under tiden! Rekommenderas 110 %”

-Eva