Kommande

Tidigare

 • 21-23 April
  Alidelundsgatan 12, 506 31 Borås
  5750 kr
 • 10-12 Februari
  Alidelundsgatan 12, 506 31 Borås
  5750 kr
 • 9-11 December
  Alidelundsgatan 12, 506 31 Borås
  5750 kr
 • Visa fler

”Tack för ett superbra simläger och coaching! Fantastiskt kul och inspirerande och verkligen något man sitter och längtar tillbaka till så här i efterhand!”

Var med på Sveriges bästa simcamps tillsammans med Jonas Colting och Jojje Borssén, författarna till boken Triathlon För Dig!

Jonas och Jojje bjuder in dig till en fullspäckad och koncentrerad träningshelg i simbassängen som vänder sig till dig som vill lära dig att crawla, förbättra din teknik eller om du redan är en rutinerad simmare, få träna riktigt hårt under coachernas vakande ögon och med nya innovativa träningspass.

Vi spenderar en helg i Borås Simarena, Sveriges bästa simanläggning! Vi har ett obegränsat utrymme att förfoga över och kan tillmötesgå alla från nybörjare till erfarna Masters-simmare med siktet inställt på Masters-tävlingar.

Vi kommer att filma alla för bästa tänkbara teknikanalys och alla får en DVD-kopia efter lägrets avslut! Vi varvar teknik, drills, intervaller och personlig feedback. Dessutom relaterad landstyrka, smidighet och allmän träningslära.