Kommande

Tidigare

 • 10-12 juni
  Borås Simarena - Alidebergsbadet - Open Water
  5995 kr
 • 22-24 April
  Borås Simarena
  5995 kr
 • 28-30 januari
  Borås Simarena
  5995 kr

”Tack för ett superbra simläger och coaching! Fantastiskt kul och inspirerande och verkligen något man sitter och längtar tillbaka till så här i efterhand!”

Var med på Sveriges bästa simcamps tillsammans med Jonas Colting och Jojje Borssén, författarna till boken Triathlon För Dig!

Jonas och Jojje bjuder in dig till en fullspäckad och koncentrerad träningshelg i simbassängen som vänder sig till dig som vill lära dig att crawla, förbättra din teknik eller om du redan är en rutinerad simmare, få träna riktigt hårt under coachernas vakande ögon och med nya innovativa träningspass.

Vi spenderar en helg i Borås Simarena, Sveriges bästa simanläggning! Vi har ett obegränsat utrymme att förfoga över och kan tillmötesgå alla från nybörjare till erfarna Masters-simmare med siktet inställt på Masters-tävlingar.

Vi kommer att filma alla för bästa tänkbara teknikanalys och alla får en kopia efter lägrets avslut! Vi varvar teknik, drills, intervaller och personlig feedback. Dessutom relaterad landstyrka, smidighet och allmän träningslära.

”Tack för en superrolig och inspirerande helg! Kunde inte föreställa mig att jag skulle lära mig så himla mycket bara på en helg med tanke på att jag aldrig crawlat i hela mitt liv.
Jag har ju fortfarande massor att träna på men jag har ju fått lära mig grunderna och vet vad jag ska tänka på och behöver träna på. Tycker det är såå himla roligt att simma nu och har varit i bassängen flera gånger sedan helgen med er i Borås.
Stort tack än en gång!!”

Genom denna anmälan samtycker ni till att vi, Colting Communication AB, kan komma att behandla och spara personuppgifter för kommande kontakt samt med syfte att fullgöra avtal träffande mellan er och Colting Communication AB. Ni samtycker även till digitala nyhetsbrev innehållande information kopplad till er anmälan skickas till er samt godkänner att foton tagna i träningssammanhang kan komma att publiceras i sociala kanaler. Ni godkänner därmed att era personuppgifter behandlas i enlighet med Colting Communication ABs personuppgiftspolicy.