BOKA JONAS COLTING

Privat simträning

Boka en PT-simning med Jonas Colting!

Förutom en lång och framgångsrik idrottskarriär med flera VM-medaljer i triathlon och segrar i ÖTILLÖ så har Jonas också 35 års erfarenhet av att coacha andra i simning. Få, om någon, har lika mycket erfarenhet av triathlon-, swimrun- och öppet vatten-simning som Jonas och de grundläggande tekniska färdigheter som leder till förbättring och framgång. Genom åren har Jonas hjälpt många hundra adepter att antingen klara av sin första triathlon eller förbättra den befintliga förmågan. Jonas hjälper alla som vill förbättra sin simning, från nybörjaren som vill klara sin första längd crawl eller den erfarna atleten som vill förbättra sin prestation.

Lektionerna är 60-75 minuter långa och genomförs på Borås Simarena /Alidebergsbadet i Borås. I lektionen ingår teori, filmning, teknikanalys, teknikövningar samt uppföljning via mail med förslag på träningsupplägg.

Den enda utrustning som krävs är grundläggande badkläder. Vill man genomföra sin lektion i våtdräkt går det bra.

”Jag är mycket nöjd med lektionerna och jag fick verkligen en aha-upplevelse. Äntligen fattade jag vad jag har gjort fel och hur jag nu ska göra/tänka.

Professionell och mycket tydlig, det gillar jag”.

– Therese

”En bättre boost för inspiration och simglädje kunde vi inte få. Ett pass med Jonas gav oss precis det vi behövde

Jonas har en förmåga att lära ut teknik som är lätt att ta till sig. Efter ett pass tillsammans fick vi nyckeln för att komma vidare till nästa nivå i simningen

Den bästa coachningen vi kunde få. Rak, ärlig och tydlig feedback som har gett märkbara resultat” 

-Helene & David

”Hej Jonas, 

Tack för en riktigt givande pt session i Lördags. Det är utan tvekan den simlektion som gett mig allra mest sen jag började simma för ca 10 år sen. 

Gårdagens simpass kändes bättre och gick snabbare än någonsin. Dessutom lyckades jag andas åt bägge håll, på samtliga längder.”

 Niklas


Prislista

Simträning PRIVAT 60-75 min – 2.000kr

3x Simträning PRIVAT 60-75 min/tillfälle – 5.000kr

Simträning 2 personer 60-75 min – 3.500kr

3x Simträning 2 personer 60-75 min/tillfälle – 9.000kr

Simträning 3 personer 60-75 min – 4.500kr

3x Simträning 3 personer 60-75 min/tillfälle – 12.000kr

Ni kan välja att boka privat simträning, som par två personer eller gå ihop tre stycken och boka tillsammans.