BOKA JONAS COLTING

Privat simträning

Boka en PT-simning med Jonas Colting!

Förutom en lång och framgångsrik idrottskarriär med flera VM-medaljer i triathlon och segrar i ÖTILLÖ så har Jonas också 35 års erfarenhet av att coacha andra i simning. Få, om någon, har lika mycket erfarenhet av triathlon-, swimrun- och öppet vatten-simning som Jonas och de grundläggande tekniska färdigheter som leder till förbättring och framgång. Genom åren har Jonas hjälpt många hundra adepter att antingen klara av sin första triathlon eller förbättra den befintliga förmågan. Jonas hjälper alla som vill förbättra sin simning, från nybörjaren som vill klara sin första längd crawl eller den erfarna atleten som vill förbättra sin prestation.

Lektionerna är 75 minuter långa och genomförs på Borås Simarena eller under våren/sommaren på Alidebergsbadet i Borås. I lektionen ingår teori, filmning, teknikanalys, teknikövningar samt uppföljning via mail med förslag på träningsupplägg.

Den enda utrustning som krävs är grundläggande badkläder. Vill man genomföra sin lektion i våtdräkt går det bra.

Jag är mycket nöjd med lektionerna och jag fick verkligen en aha-upplevelse. Äntligen fattade jag vad jag har gjort fel och hur jag nu ska göra/tänka. Professionell och mycket tydlig, det gillar jag. – Therese


Prislista (Betalning via swish på plats)

Simträning PRIVAT 75 min – 2.000kr

KAMPANJ 3x Simträning PRIVAT 75 min/tillfälle – 5.000kr

Simträning 2 personer 75 min – 3.500kr

KAMPANJ 3x Simträning 2 personer 75 min/tillfälle – 9.000kr

Simträning 3 personer 75 min – 4.500kr

KAMPANJ 3x Simträning 3 personer 75 min/tillfälle – 12.000kr

Ni kan välja att boka privat simträning, som par två personer eller gå ihop tre stycken och boka tillsammans.