PODCAST

COLTINGS NAKNA SANNING

Träning. Hälsa. Livsstil. 

Det är vad podcasten Coltings Nakna Sanning i stora drag handlar om. Men inte bara och inte på vilket sätt som helst.

Coltings Nakna Sanning har som ambition att vara en frispråkig, ocensurerad, argumentativ och inspirerande kanal med information, resonemang och ifrågasättande kring ämnen som inte sällan omgärdas av förutfattade meningar, fördomar, kvällstidningspolemik, rena felaktigheter och förenklade budskap.

Jonas och Niklas samtalar kring de de hetaste debatterna, de mest aktuella rubrikerna, de dummaste reklambudskapen och de mest angelägna frågorna. Dessutom intervjuas inspirerande människor med ett budskap att förmedla. Till yttermera visso är det långa uppsnack och samtal om livets väsentligheter som film, kultur, vardagsbetraktelser och vilket vin som för tillfället är godast.

Podcasten kommer ut en gång i veckan har sedan starten under våren 2015 vuxit till att vara en av Sveriges mest populära podcasts på ämnena träning och hälsa.


”Vill bara ge en stor stjärna till din podd, har följt den sedan augusti förra året och nu längtar jag till varje torsdag då det nya avsnittet kommer. Tycker även du lyckas med att lägga in humor i väldigt seriösa ämnen. Din podcast är så grym, vill så gärna ha flera avsnitt i veckan.”


Senaste podcasts