VI GÖR DIG TILL EN BÄTTRE ATLET

COLTING BORSSÉN COACHING

Välkommen till Colting Borssén Coaching

Vi vet att det är en utmaning att hålla motivationen uppe under månader av träning men vi är övertygade om att vår coaching, vår community och vår gemenskap ger dig som adept bästa möjliga förutsättningar. Vi har mer än 40 års samlad erfarenhet av triathlon och konditionsträning. Sedan sex år har vi framgångsrikt  har coachat tusentals adepter mot Ironman eller Ironman 70.3. I våra sex träningsgrupperfinns något för alla oavsett nivå, oavsett tidigare erfarenhet. Vårt mål är att ta dig i mål med de bästa möjliga förberedelserna.

Detta ingår

 Träningsprogram var fjärde vecka med olika grupper för alla nivåer.

 Över 100 instruktionsfilmer om träning, teknik, prylar, inspiration m.m.

 Podd inför varje ny träningsmånad

 Spara tusenlappar tack vare förmåner och rabatter från utvalda partners.

 Läger och träningsdagar till förmånliga priser exklusivt för adepter.

 En härlig känsla av ett sammanhang och vetskap om att du gör rätt i träningen!

 Intern Facebook-grupp för adepter för att sporra varandra, ställa frågor…

 Möjlighet att köpa snygga tränings- och tävlingskläder till bra pris.

 Egen Strava- och Zwiftgrupp med adepter.

 Interna lopp och utmaningar som med digitala prisutdelningar.

 Samlingar och närvaro på events och tävlingar.


Colting Borssén Coaching är en onlinebaserad coachingtjänst som ger adepterna träningsprogram, inspiration, artiklar, poddar och informationsfilmer till ett pris av 599 kr / månad. Man väljer sin träningsgrupp efter målsättning för hel- eller halvironman och följer gruppens program. Träningsprogrammet omfattar även möjligheter att för självkostnad träna tillsammans med gruppen i Sverige och utomlands.

”JAG ÄR SÅ HIMLA GLAD ATT JAG VALDE ER!”
Jag har fått mer struktur och långsiktighet i min vardag och känner mig aldrig stressad över om jag gör rätt eller inte eftersom jag vet att Jonas och Jojje har koll på läget.
– Maria, 35

Colting Borssén Coaching består av duon Jonas Colting och Jojje Borssén. Tillsammans har vi 40 års erfarenhet av triathlon med meriter och deltagande från sprinttriathlon till ultradistans och har fullföljt mängder av Ironman, långdistans, 70.3 och swimrun. Jonas Colting har vunnit flera VM-medaljer, SM-guld och har tre segrar i ÖTILLÖ.

Tillsammans har vi skrivit boken Triathlon För Dig och sedan 2013 har snart 1000 människor deltagit i Colting Borsséns simcamps i Borås och tränat efter våra träningsprogram och filosofi.

Vi har under flera år förfinat vår coachingfilosofi och pedagogik och kan sedan 2016 erbjuda den mest sofistikerade och prisvärda coachingtjänsten på den svenska marknaden.

Vi har olika program som passar just din ambition och tidsram för träning varje vecka. Som kund i CB Coaching får du också ta del av mängder av exklusivt videomaterial som pedagogiskt förklarar och går igenom allt från teknikövningar i simbassängen till hur man cyklar, springer, styrketränar och till hur man genomför de olika träningspassen beskrivna i schemat. Inför varje ny träningsperiod spelar vi också in en coachingpodd där vi går igenom perioden och hur man ska genomföra sin träning.


Detta är Colting Borssén Coaching:

 • Träningsprogram anpassade till triathlon-långdistans, Ironman och 70.3.
 • Exklusiv träningsvecka för dig som adept på Playitas. Ni bekostar resan själva men träningen är endast för dig som är ansluten till Colting Borssén Coaching.
 • Exklusiv träningshelg under våren i Borås. Exklusivt valfritt deltagande till självkostnadspris.
 • Träningsprogram som är öppna och flexibla där man själv anpassar träningspass till lämplig veckodag.
 • Tydlig plan för din kommande säsong för att enkelt kunna planera helheten.
 • Träningsprogram som är periodiserade med grundträning, tävlingsträning samt toppning.
 • Generellt fokus i samtliga grupper är juli och augusti. Dvs. Frankfurt, Kalmar, Köpenhamn, Jönköping 70.3, Zürich, Mallorca, Vansbro… Programmen är anpassade att fungera till vilken måltävling som helst inom ett 6- till 12-månadersspann.
 • Nedladdningsbar pdf. varje månad med fyra veckors träning via personlig login på cb-tricoach.com.
 • Coachingen ger tillgång till träningsartiklar och tips samt massor av nyttiga frågor och svar med coacherna på cb-tricoach.com.
 • Ni erhåller flertalet rabatter hos våra utvalda partners. Alla erbjudanden finns att hitta på cb-tricoach.com som endast är tillgänglig för medlemmar. Rabatter hos partners som Runners’ Store.se, Specialized Concept Store, Colting Wetsuits, Vitamin Manager m.fl.
 • Instruktionsfilmer med övningar, tips och råd på cb-tricoach.com.
 • Introduktionspodd inför varje nytt träningsblock (månad).

Du blir som kund också del av en växande community med egna tävlingskläder där du på plats i exempelvis 70.3 Jönköping eller Ironman Kalmar har möjligheten att få personlig hjälp av oss, vara med på gemensamma simträningar på tävlingsbanan och få stöd och pepp inför ditt lopp.

Du får möjlighet att åka på exklusiva träningsläger med oss och träna med andra som följer samma schema och kommer genom våra samarbeten med olika partners att kunna köpa utrustning till rabatterade priser.


Colting Borssén Coaching