20-27 SEPTEMBER

TRIATHLON- & SWIM WEEK – LEVANTE, RHODOSekland

Triathlon- och simvecka med Jonas Colting på Levante – powered by Playitas

Temavecka ”Triathlon och Inspiration” med Jonas Colting. En upplevelse för nybörjaren, motionären och alla som vill ha en fantastisk träningsvecka med de bästa förutsättningarna. Med kondition, inspiration och allsidighet som fokus så erbjuder vi en träningsvecka de luxe på fantastiska Levante! Vi erbjuder två ledarledda träningspass per dag med utgångspunkt i de tre triathlongrenarna men dessutom styrketräning, yoga, stand-up paddle och rörlighet.

Det här är en perfekt vecka för nybörjaren som vill lära sig grunderna i simning, cykling, löpning för att kanske ta sikte på triathlon eller swimrun. Men det är också en vecka för den som vill köra hårt, vi kommer att ha grupper för alla nivåer. Vi kör tekniksimning i bassäng, cyklar på magiskt vackra vägar och springer till den bästa utsikten på ön. Vi varvar det med personlig feedback, inspirerande lektioner i de olika grenarna och med föreläsningar. Möjlighet till MTB erbjuds också. Låt Jonas och övriga ledare från Colting Borssén inspirera dig till stordåd under en härlig vecka på magiska Rhodos

Om veckan

Följande träningspass och aktiviteter kommer att erbjudas under veckan:

Löpning: upplevelselöpning, morgonjogg, teknikpass och barfotalöpning

Cykling: upplevelsecykling, teknik och färdighet

Simning i bassäng: teknik, färdighet, övningar och intervallträning

Simning i öppet vatten: färdighet och know-how

Aquathlonträning på strand

Stand Up Paddle: instruktion och intervallpass

Funktionsstyrkepass för motionären

Rörlighetspass för motionären

Dagliga yogaklasser

Föreläsningar av Jonas Colting

Vem kan delta?

Det här är en resa för alla som vill ha en inspirerande träningsvecka med bästa sällskap. Den passar perfekt för nybörjaren, motionären och den som vill ha en introduktion till simning, cykel, löpning och träning för hälsa och kondition. Inga förkunskaper behövs och inte heller någon speciell utrustning mer än till land- och vattenträning. Cykel kan man med fördel ta med men kan också hyras på plats.

”En triathlonvecka på Levante, Rhodos var en perfekt uppladdning för säsongen – både för att hämta inspiration och för att slipa på tekniken! Härlig anläggning med fina omgivningar för cykling, löpning och simning. Särskilt simningen fick sig en boost under veckan – både i bassäng och öppet vatten. Coacherna (Jonas och Tobbe) är båda duktiga på att möta såväl nybörjaren som de mer erfarna på dess nivå och ge utvecklande feed-back. Dessutom var det gott häng med likasinnade!”

Tomas och Helena Dädeby

”Jag var på Levante i slutet på september. Jag var lite nervös på grund av att jag aldrig tränat triathlon tidigare. Ställde mej själv frågan om det var galet att åka på en sån resa, skulle alla vara mycket mer vältränade än mej och skulle jag ha svårt att hänga med? Men hela upplägget var så bra och min rädsla försvann dag ett. Kände verkligen att jag fick personlig coachning av Jonas och Tobias. 
Gruppen var lagom stor och det fanns tillfälle att lära känna de andra i gruppen. Det blev en fin gemenskap.
När vi skulle cykla på landsväg cyklade Jonas ensam med mej och gav mej så många bra råd. Han botade min skräck när det gick för fort i nedförsbackar.
Och när vi skulle simma i havet ut mot en boj simmade Jonas bredvid. Kände mej tryggare att simma på djupt vatten när veckan var slut.
För övrigt var hotellet toppen: God mat, fräscha rum, fint poolområde och nära till havet.
Jag hade en toppenvecka!”  

-Inger Andersson